Data: 2007-10-08 14:59:33
Temat: Re: przepis
Od: Ikselka <i...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Theli pisze:
> Ikselka pisze:
>
>>
>> Ale nie da się przyrządzić schabowego z żeberek, zwłaszcza obróbka nie
>> ma tu znaczenia :-)
>
> Ale technika ma.
>
>> Łosoś to łosoś.
>
> Owszem, ale akurat w tym przepisie podstaw za lososia inna rybe morska,
> w filetach, mzoe byc sola, morszczuk czy cokolwiek innego - nic wiecej
> nie zmieniajac otrzymasz tez dobre, podobnei wygladajace danie. Nadal
> nie rozumiesz?
>
>
> th
>
>
>
>
>
>
Rozumiem, że ma być też dobre.
Tyż można. Fakt, to nie żadna klasyka jest, takie sobie danko.
--
XL wiosenna
|