Data: 2001-09-20 06:32:54
Temat: Re: przyprawy
Od: "Wkn" <w...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Herbatka <b...@d...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:00f801c1414d$91c3cca0$0200a8c0@BeataMoryl...
> ----- Original Message -----
> From: Wkn <w...@w...pl>
> To: <p...@n...pl>
> Sent: Wednesday, September 19, 2001 11:00 AM
> Subject: Re: przyprawy
>
> E - to sosy mozna tez wymieniac - myslalam, ze chodzilo Ci tylko o suszone
> zielsko ;-) No to dodaje jeszcze: sos sojowy ciemny, sos sojowy grzybowy,
> tabasco, sos Lousiana (o ile dobrze pamietam - taki zielony i piekielnie
> ostry), sos Worcestershire, ocet balsamico (no dobra - nie prawdziwy
> 10-letni, ale zawsze), ocet z czerwonego wina, ocet z bialego wina
O sosy nie chodziło, ale przez gotowanie i sztuka coś mi się uwidziało. A do
czego używasz sosu worcester, bo tez mam i nie wiem co z nim robić. Jakiś
niedobry :-(
Wkn
|