Data: 2000-10-26 10:57:11
Temat: Re: pstrąg
Od: "Aga" <a...@a...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Marcin Maszybrocki <m...@p...katowice.pl> w wiadomości
do grup dyskusyjnych napisał:8rrr2f$euo$...@s...icm.edu.pl...
> Jak zrobić z niego przysmak na obiadek? o tej pory obtaczam drania w
> byłeczcze (czasem nie..) doprawiam wegetą i cytrynką, obkładam pietruszką
i
> do piekarnika....
>
> A może ktoś ma lepszy pomysł?
>
ja dostalam przepis od bratowej bylam sceptycznie nzstawiona ale wyszlo
palce lizac
nafaszerowac pstraga (mozna go naciac w srodku to bedzie wiecej miejsca):
cebula w pol talarki
papryka w paski
pomidory w osemki
duzo czosnku
i prze rozne ziola wg. uznania posypacz wieszch i w srodku
sol pieprz
zszyc w folie i do piekarnika potem maselko i cytrynka
polecam
aga
|