Data: 2001-07-17 14:30:22
Temat: Re: pstrag?
Od: "MaF" <m...@a...alpha.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "StGo" <s...@k...net.pl> napisał w wiadomości
news:9j0rnh$ov1$1@news.tpi.pl...
> Witam ,
> moze ktos ma jakis ciekawy przepis na smazenie pstraga. Pare razy
> robilismy, ale to nie bylo takie rewelacyjne jak sie slyszy o pstragu.
> Pozdrawiam
> Staszek
Witam
Bardzo dobry jest z grila.
Osolic, do srodka maselko i koperek.
Najlepszy !!! pstrag teczowy na surowo - przepis od mojego kolegi z Kaszub.
Filety /2/ nasolic, opieprzyc duzo, skropic cytryna, ulozyc na desce i
przygniesc druga deseczka, na 24 godz. do lodowki. Kroic cienkie plasterki
/zakaska/. Oczywiscie lepszy jest losos.
MarekF
|