Data: 2003-11-02 11:59:10
Temat: Re: pstrąg z patelni-jak go usmażyć?
Od: "Waldek F." <t...@a...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ewa" <e...@p...wp.pl> napisał w wiadomości
news:bo2qqi$fo1$1@sunflower.man.poznan.pl...
(ciach)
Rozleciał mi się cały na patelni, skóra odeszła,
> okropnie to wygladało, ryba po upieczeniu bynajmniej nie przypominała
> apetycznego smazonego pstraga, okropnosc..co zrobiłam źle do licha ,jak to
> się robi?dzieki za odpowiedzi.
> ewa
(ciach)
Obtoczyć w mące (kukurydzianej) Masełko i koperek do środka.
Najpierw smaże na oleju a przed przeróceniem na drugą stronę dodaję do oleju
masła.
Smaże na b.małym ogniu.
|