Data: 2000-03-18 09:44:48
Temat: Re: ptysie/przepis
Od: andreibor <b...@a...co.il.invalid>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dzien dobry.
Szukam recepty na kiszenie zuru.
W szczegolnosci:
Jaka jest idealna temperatura do kiszenia ? (mieszam w Izraelu,
jest tu o wiele cieplej niz w Polsce).
Czy naczynie w czasie kiszenia ma byc szczelnie zamkniete, czy
nalezy zostawic doplyw powietrza?
Ile czasu trwa kiszenie ?
W pewnej recepcie z Australii radzono dodac do zuru skorke
chleba zytniego. Czy do kiszenia jest potrzebna zakwaska?
Z gory dziekuje za odpowiedz. Poniez nie czytam stale tej grupy,
prosze odpowiedziec (rowniez) no moj Email:
Andrei Borenstein , b...@a...co.il
* Sent from RemarQ http://www.remarq.com The Internet's Discussion Network *
The fastest and easiest way to search and participate in Usenet - Free!
|