Data: 2004-01-02 22:39:04
Temat: Re: pulpet
Od: "Magdalena Witkowska" <s...@x...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Pałam chęcią zrobienia pysznego pulpeta (w znaczeniu cośtam z mięsa
> mielonego pieczone w jednym kawale w piekarniku, np. w rękawie) i tak
sobie
> dumam, czy potraktować go jak normalne mielone w sensie składników, czy
coś
Jesli lubisz wlasne mielone, to chyba mozesz zastosowac dokladnie ten sam
przepis :)
Z takich dan robionych z mielonego miesa polecam pieczen rzymską - z jajkiem
sadzonym w srodku. Pieczesz w żaroodpornym naczyniu, a pozniej otwierasz, by
sie ladnie przyrumienilo :) Pycha. Zwlaszcza takie zamoczone w sosie
wlasnym....
Pozdrawiam
Sasannka
---
http://sasannka.xpect.pl
--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_-
-_--_--_--
>> www.REBEL.pl <<
Największy sklep z grami wszelkiego rodzaju w polskim Internecie!
|