Data: 2004-08-17 11:51:33
Temat: Re: pyszne mięska w SPHINXie
Od: Ti`Ana <yennefer12*antyspam*@go2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Tue, 17 Aug 2004 10:35:34 +0200, Waćpanna lub Waćpan *Jerzy Kozłowski*,
w wiadomości news:<news:cfsfr7$3s0$1@pippin.warman.nask.pl> zawarł, co
następuje:
> tzazyki to tzazyki swietny sosik ale ma sie zupelnie nijak do
> tamtych...jeden jest rozowy o konsystencji gestego majonezu przyznam ze
> najmniej mi smakowal, ale drugi czerwony z jakimis nasionkami grudkami z
> niesamowitym smakiem i ten trzeci chyba jogurtowy ale tez nie "cacykowy"
> tylko inny ...
Na podstawie moich doświadczeń doszłam wniosku, że:
- ten pierwszy jest pomidorowy, na bazie majonezu i faktycznie jest
nieszczególny, podejrzewam, że robią to na koncentracie, albo na ketchupie
- ten drugi jest pikantny i na bank ma w sobie jakąś paprykę zmiksowaną, na
bazie pomidorów, mocno przyprawiony
- trzeci jest klasyczny czosnkowy, na jogurcie lub wręcz serku homo, jeśli
moje podniebienie się nie myli
Myślę, że do ekperymentów w tej dziedzinie może Cię zachęcić post, który
znajdziesz tutaj:
http://glinki.com/?l=kyc8sh
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"Wbrew obiegowej opinii langusta żywi się wyłącznie owocami morza,
choć gdyby mogła - jadłaby dżem."
http://pyrypy.poznan4u.com.pl/pyrypy.php?state=showu
ser&userid=39040
|