Data: 2003-10-24 10:59:02
Temat: Re: [pyt] ajerkoniak
Od: m...@p...onet.pl (Kot)
Pokaż wszystkie nagłówki
On Fri, 2003-10-24 at 12:08, Jerzy Nowak wrote:
> Sprubuj tego, on jest robiony tradycyjnie:
> http://www.dekloknl.nl/uk/advocaat.html
> The origin of the name egg liqueur is not very clear but is associated
> with the colonial avocado pear. According to old Dutch texts from
> the 17th century an avocado mouse mixed with alcohol producing
> a yellow-coloured drink which at once took the fancy of the sailors
> was prepared on the Dutch Antilles. In the absence of avocado
> pears at home, they used egg yolk to imitate the colour.
A ten awokadowy drink to tez z cukrem? Ciekawe, ciekawe... Z pewnoscia
sprobuje, ale pozwol, ze najpierw jednak z jajek (zeby miec czym opijac
smutki, w razie niepowodzenia z dziwnymi przepisami ;-))
--
Kot <m...@p...onet.pl>
--
Zaloz prywatne forum:
http://forum.onet.pl
|