Data: 2004-03-11 12:45:08
Temat: Re: pytanie dla dociekliwych
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 11 Mar 2004 10:35:39 GMT, Wladyslaw Los <w...@o...pl>
wrote:
>In <2...@n...onet.pl> Wladyslaw Los wrote:
>
>> Nie szkodzą one natychmiast, natomiast mnożą się w przewodzie
>> pokarmowym niszcząc naturalną florę bakteryjną i korzystając z
>> pokarmu jaki znajdują, a więc z tego, co było przeznaczone dla
>> organizmu. M.in. niszczą podobno witaminy.
>
>Zapomniałem dodać, że fermentując w trzewiach drożdże produkują z cukrów
>alkohol, który jest wchłaniany przez organizm. Można to uznać za
>szkodliwe lub korzystne. ;-)
>
>Władysław
mnie i rozgrzewalo (proces fermentacji) i rozweselalo ;))
trys
K.T. - starannie opakowana
|