Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia pytanie o polewe na ciasto Re: pytanie o polewe na ciasto

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: pytanie o polewe na ciasto

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.p
l!newsgate.pl
From: b...@i...com.pl (Barbara Czaplicka)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: pytanie o polewe na ciasto
Date: 16 Mar 2003 17:51:03 +0100
Organization: email<>news gateway
Lines: 37
Message-ID: <006e01c2ebdc$42174930$d591573e@home68z1dftw81>
References: <3...@p...onet.pl> <b4vs2d$o92$07$1@news.t-online.com>
<021001c2eb2e$ebe324b0$4f841ed9@home68z1dftw81>
<b51r36$41r$05$1@news.t-online.com>
NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Trace: newsgate.onet.pl 1047833463 12133 192.168.240.245 (16 Mar 2003 16:51:03 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 16 Mar 2003 16:51:03 GMT
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106
X-Received: from dial-3285.wroclaw.dialog.net.pl ([62.87.145.213]
helo=home68z1dftw81) by poczta.man.pl with esmtp (Exim 3.35 #1) id
18ubLS-0000dE-00 for p...@n...pl; Sun, 16 Mar 2003
17:50:46 +0100
X-Received: from dial-3285.wroclaw.dialog.net.pl ([62.87.145.213]
helo=home68z1dftw81) by poczta.man.pl with esmtp (Exim 3.35 #1) id
18ubLS-0000dE-00 for p...@n...pl; Sun, 16 Mar 2003
17:50:46 +0100
X-Received: from dial-3285.wroclaw.dialog.net.pl ([62.87.145.213]
helo=home68z1dftw81) by poczta.man.pl with esmtp (Exim 3.35 #1) id
18ubLS-0000dE-00 for p...@n...pl; Sun, 16 Mar 2003
17:50:46 +0100
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:149567
Ukryj nagłówki

From: "I.P." <i...@g...de>

> "Barbara Czaplicka" <b...@i...com.pl> schrieb im Newsbeitrag
>>>
>>> Co do temperatury tez sie zgadzam, w prepisach czesto jest
>>> podkreslone, aby nie zagotowac!Natomiast maslo po zastygnieciu ma
>>> inna konsystencje niz margaryna i chociazby dlatego polewe warto
>>> robic na masle. Ilona
>>>
>>
>> Czli jaka ma konsystencje?
>> Poprosze o blizszy opis :-)
>> Barbara
>>
> Nie wyrazilam sie dokladnie, ale np. maslo jest twarde, a taka np.
> Rama jest o wiele mieksza. To mialam na mysli, na chlopski rozum, tak
> sobie interpretuje :-)
> Ilona

Ilonko, Kochanie, nie zauwazylas, ze ja pisalam o uzywaniu margaryny Z W Y K L E J
!!!! , ktora naprawde nie ma nic wspolnego z
Rama... [nie mowiac juz o smrodzie wydobywajacym sie z kazdej takiej margaryny
przeznaczonej do smarowania chleba].
Margaryna zwykla jest w kostce, opakowanie ma tez raczej najzwyklejsze, jest
najtansza.
To podstawowe jej cechy [no i ta twardosc po zastygnieciu :-)]
Jest tez w kostkach margaryna mleczna, ale tej tez NIE nalezy uzywac do polew!

No i w tym ukladzie, to ja naprawde wole margaryne od masla, bo polewa ma lepsza
konsystencje.
Barbara


---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.462 / Virus Database: 261 - Release Date: 2003.03.13

--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
16.03 I.P.
16.03 Barbara Czaplicka
16.03 margola & zielarz
16.03 Wladyslaw Los
17.03 Jo'Asia
17.03 Wladyslaw Los
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6