Data: 2001-11-14 14:57:01
Temat: Re: pytanko
Od: "Jibrielle" <p...@m...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> wrote in message
news:1l05vtom2vngph778s6ou2e9pgbhb6hfam@4ax.com...
>
> Prosze tu nie obrazac Cafe!!! No! No! ;))
Nigdy w zyciu! ;-)))
>
> ja uzywam tego Quarka - wychodzi OK (jest bardzomokry wiec lepiej
> go na sitko polozyc niech obcieknie, niepotrzasac, bo przeleci!!
> poszukaj curd cheese - gladziutki twarog, pelno tlusty (o
> rany...) i ostatnio w ogole go nie moge znalezc (pod nosem mam
> Asde i Sainsburego i tam go kupowalam).
> cottage cheese zawsze bedzie grudkowaty
>
Poszukam, moze cos znajde... Czy reszte skladnikow trzeba dostosowac w jakis
sposob do quarka?
Inga.
|