Data: 2004-05-18 06:44:50
Temat: Re: rabarbar-co Wy z ta skorka???
Od: "Hania " <v...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Gamon' <r...@g...pl> napisał(a):
> A rabarbarowy robie podobnie jak inne:
> 1. myje warzywko
> 2. obieram ze skory (bardzo cienko)
..
Uprzejmie donosze, ze ostatnio pociachalam dwa peki rabarbaru kupione u
osiedlowego dziadka, trach na patelnie, pod przykrywke, zabulgotalo,
rozmemlalo sie, dodalam cukru i bez przykrycia toto miachalam, siup do
sloikow i mialo czekac do zimy - gdzieeee tam, wciagnelam w weeekend ten
drzemik - kolor mial PIEKNIASTY, a lyka zero.
Mozecie mi zazdroscic tego kolorku, hee ;-))))
Hania, co sie skory w rabarbarze nie boi
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|