| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: BBjk <b...@Q...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: rafaello - jak długo nadaje się do jedzenia? Date: Thu, 24 Aug 2006 17:38:47 +0200 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 13 Message-ID: <eckh5o$lfp$1@inews.gazeta.pl> References: <eckg89$b81$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: bpn16.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1156433913 22009 83.29.55.16 (24 Aug 2006 15:38:33 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 24 Aug 2006 15:38:33 +0000 (UTC) X-User: bajarka In-Reply-To: <eckg89$b81$1@atlantis.news.tpi.pl> User-Agent: Thunderbird 1.5.0.5 (Windows/20060719) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:276292 Ukryj nagłówki Dorota napisał(a): | |
Zobacz także