Data: 2006-08-24 16:48:36
Temat: Re: rafaello - jak długo nadaje się do jedzenia?
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"BBjk" <b...@Q...pl> wrote in message
news:eckh5o$lfp$1@inews.gazeta.pl...
> Dorota napisał(a):
>
>> Zrobiłam rafaello dla brata na urodziny. Okazało się jednak, że nie
>> wrócił z rejsu jeszcze. Ile wytrzyma taki deser w lodówce ( w składzie
>> śmietana 30, bita śmietana, czekolada i wiórki), żebyśmy się nie potruli?
>> Czy zrobione w środę wytrzyma do niedzieli? Bo nie wiem czy je teraz
>> konsumawać samodzielnie na śniadanie, obiad i kolację, czy mogę poczekać
>> te kilka dni i użyć zgodnie z przeznaczeniem?
>
> Możesz zamrozić, rafaello nie praktykowałam, ale jakieś śmietanowe torty z
> owocami mroziłam, było ok :)
> --
> pa, BBjk
Tylko wyjmij te ryby z chłodziarki...
|