Data: 2004-01-23 12:43:58
Temat: Re: rosol
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Fri, 23 Jan 2004 12:34:45 +0100, "JerzyN" <0...@m...pl>
wrote:
>Uzytkownik "Marcin E. Hamerla"
>> JerzyN napisal(a):
>> >> Niby dlaczego rosol mialby kwasniec z powodu warzyw, a krupnik nie?
>> >A wiesz dlaczego kasza jest zdrowa?
>> Bo ma jakies blonniki czy cos tam? Ale zdajesz sie sugerowac cos
>> innego....
>
>Magnez, jest go duzo w jeczmiennej i gryczanej.
>Dzieki niemu krew w kaszance nie krzepnie i nie robi sie strup.
>To tak w skrócie.
Ty tak specjalnie, Jezry , chcesz mi kaszanke obrzydzic tym
STRUPEM??????? uo matku bosku....od razu mi sie przypomina zupa z
trupa
trys
K.T. - starannie opakowana
|