Path: news-archive.icm.edu.pl!news2.icm.edu.pl!news.ceti.pl!newsfeed.tpinternet.pl!ne
wsfeed.jasien-net.com
NNTP-Posting-Host: 80.55.28.190
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Date: Thu, 4 Mar 2004 16:52:21 +0100
Message-ID: <2...@j...jasien.net>
Sender: News User <n...@j...net>
From: "jedrus" <j...@n...psst.pl>
References: <c2562r$8km$1@atlantis.news.tpi.pl> <1rc88afg4lvp$.dlg@czarodziejka.net>
<c257rh$i8a$1@atlantis.news.tpi.pl>
Subject: Re: rosół
Lines: 24
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6600
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6600
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:193929
Ukryj nagłówki
Użytkownik "Anet" <a...@t...net> napisał w wiadomości
news:c257rh$i8a$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Całą tą kurę? A jeśli nie mam dostepu do takowej to kurczak moze być i czy
> cały, bo ja mam wrazenie, ze mi się to do gara nie zmiesci. Mam taki
średni,
> jak to w zestawie, nie garczek i nie ten wielki sagan. Warzywa to razem z
> tym kurczakiem czy jak on sie zagotuje? A mówili, ze to taka prosta zupa.
Bez prawdziwej kury to rosol jest do d.....y - bleeeee:-((((
Mozesz to zrobic na wolowym ( popros o rosolowe )
i korpus z kurczaka - mniej chemii :-))))
Wloszczyzne dodaj na godzine przed koncem gotowania:-)
Ja z rosolkiem jade od 8-9 rano ( niedziele ) i na obiadek sie
wyrabiam :-))) Po zagotowaniu ma sie gotowac TYLKO, TYLKO
na minimum :-))
jedrus
|