Data: 2004-03-04 15:52:21
Temat: Re: rosół
Od: "jedrus" <j...@n...psst.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Anet" <a...@t...net> napisał w wiadomości
news:c257rh$i8a$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Całą tą kurę? A jeśli nie mam dostepu do takowej to kurczak moze być i czy
> cały, bo ja mam wrazenie, ze mi się to do gara nie zmiesci. Mam taki
średni,
> jak to w zestawie, nie garczek i nie ten wielki sagan. Warzywa to razem z
> tym kurczakiem czy jak on sie zagotuje? A mówili, ze to taka prosta zupa.
Bez prawdziwej kury to rosol jest do d.....y - bleeeee:-((((
Mozesz to zrobic na wolowym ( popros o rosolowe )
i korpus z kurczaka - mniej chemii :-))))
Wloszczyzne dodaj na godzine przed koncem gotowania:-)
Ja z rosolkiem jade od 8-9 rano ( niedziele ) i na obiadek sie
wyrabiam :-))) Po zagotowaniu ma sie gotowac TYLKO, TYLKO
na minimum :-))
jedrus
|