Data: 2007-11-13 19:07:44
Temat: Re: rozpadajaca sie ryba
Od: "Bumba Bumbinska" <a...@N...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
panta_rei <j...@c...znajdzie> napisał(a):
> I jeszcze jeden szczegół... patelnia.
Moja ulubiona patelnia to jakas teflonowa. Nalesniki wychodza na niej bardzo
dobrze. Nie pamietam nazwy. Pateln mam chyba z 5, w tym Zeptera. Smazylam na
Zepterze, wyszlo tak samo.
Sprobuje nastepnym razem wysuszyc rybe i smazyc na glebokim tluszczu. Nadal
wydaje mi sie, ze to kwestia zrodla ciepla. Mojej mamie na gazie na malym
tluszczu ryba smazy sie pieknie.
Dziekuje wszystkim za porady.
A.
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|