Data: 2003-11-14 12:34:37
Temat: Re: ryba + piekarnik = ?
Od: "mikw" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik " milusinskii" <m...@g...WYTNIJ.pl> napisał w
wiadomości news:bp2evt$mn4$1@inews.gazeta.pl...
> witam.
> mam rybę - filet z mintaja. chciałbym mieć z tego rybę duszoną. ale nie
wiem
> jak się do tego zabrać. no i najlepiej jak się do tego zabrać w
piekarniku.
> z czego zrobić sos, czy można użyć wina?
>
> marek
>
Dawno temu robiłem coś takiego z przepisu z "wyborczej", szczegółów nie
pamiętam.
W żaroodpornym naczyniu na rybę położyć sporo zeszklonej cebuli, podlać
białym winem, piec nie wiem jak długo.
Pamiętam, że było dobre.
mikw
|