Data: 2006-03-26 20:47:51
Temat: Re: ryz do szyszek
Od: "gsk" <c...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Tatiana" <yennefer12*antyspam*@go2.pl> napisał w wiadomości
news:131h2cz8v77hl.dlg@czarodziejka.net...
> Dnia Sat, 25 Mar 2006 13:55:51 +0100, Waćpanna lub waćpan Monika, w
> wiadomości <news:44253a1a$0$1461$f69f905@mamut2.aster.pl> zawarł, co
> następuje:
>
>> Czy ktos wie, gdzie mozna kupic ryz preparowany do szyszek?
>
> w warzywniaku koło mojego bloku
a może ktoś mi powie, jak zrobić te szyszki, żeby były twarde i chrupiące.
Pamiętam jak robiliśmy na ZPT (:-) to niektórzy mieli takie miękkawe, a inni
właśnie chrupiące i te były super. Jak to się robi i od czego to zależy?
Gosia.
|