Data: 2001-12-06 12:23:42
Temat: Re: sajgonki
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "AgataW" <a...@g...com.pl> napisał w wiadomości
news:9unnlf$iu4$1@news.tpi.pl...
> "sassanach" <s...@p...fm> wrote:
>
> >PS Jakby ktoś maił jakis ciekawy farsz nadajacy sie do wyżej wymienionych
to
> >chetnie przetestuje.
>
> W "Smakach i aromatach" zaproponowali : łopatkę wieprzową,
> kapustę pekińską, cebule dymki, czerwoną paprykę, kiełki soi,
> pieczarki, kawałek selera, jajko, łyżeczka maki ziemniaczanej, 2
> łyzki sosu sojowego, utartego imbiru trochę, cukru, sól i pieprz.....
Jak mnie najdzie na następny raz to zmieszam z czyś paluszki krabowe... ale
dzisiaj będą te mięsne ;-)))
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|