Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!wla
los
From: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: schaboszczak po prowansalsku a'la Dajczak
Date: Mon, 18 Apr 2005 12:09:43 +0200
Organization: news.onet.pl
Lines: 38
Sender: w...@o...pl@80.72.34.43
Message-ID: <w...@n...onet.pl>
References: <d3tjfp$61f$1@news.onet.pl>
<w...@n...onet.pl>
<d3vvmh$2ma$1@nemesis.news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: 80.72.34.43
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: news.onet.pl 1113818980 10854 80.72.34.43 (18 Apr 2005 10:09:40 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 18 Apr 2005 10:09:40 GMT
User-Agent: MT-NewsWatcher/3.4 (PPC Mac OS X)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:237428
Ukryj nagłówki
In article <d3vvmh$2ma$1@nemesis.news.tpi.pl>,
bella <b...@a...pl.usunto> wrote:
> > Tylko co ten schaboszczak miał wspólnego z kuchnią prowansalską, poza
> > użyciem gotowej mieszanki ziołowej, czosnku (suszonego!!!) i oliwy extra
> > virgin do kartofli?
> >
> > Na mój gust stanowczo przesadziłeś z dosmaczaniem. Typowe dla
> > początkujących, mija z czasem.
> >
> > Władysław
>
> Tylko po to napisales ten post???????
Tu jest lista dyskusyjna. tu się wysła posty i dyskutije o tym, co w
nich napisane.
> Żeby pokazac, że już nie jesteś początkujacym ??????
Żeby pomóc.
> > Kazdy Twój post to krytyka.. ..
Tak? Każdy z pięciu tysięcy z okładem, jakie tu wysłałem?
> Czy sprawia Ci przyjemność pokazywania "młodszym" - "kto tu jest
> najmądrzejszy"?
>
> Wiesz co, nie lubię pyskówek i nie biorę w nich udziału ...
> i nie jestem poczatkująca w kuchni....
> i wczoraj na obiad zrobiam tradycyjnego schaboszczaka (dzieci prosiły)
> do tego ziemniaki "po staremu" i zieloną sałatę ze śmietaną.
> (ziemniaków nikt nie ruszył bo "niesmaczne", kotlet zjedzony do połowy,
> sałate musiałam "dorabiać' )
Musisz najwyraźniej lepiej wychować dzieci.
Władysław
|