Data: 2005-04-18 10:09:43
Temat: Re: schaboszczak po prowansalsku a'la Dajczak
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <d3vvmh$2ma$1@nemesis.news.tpi.pl>,
bella <b...@a...pl.usunto> wrote:
> > Tylko co ten schaboszczak miał wspólnego z kuchnią prowansalską, poza
> > użyciem gotowej mieszanki ziołowej, czosnku (suszonego!!!) i oliwy extra
> > virgin do kartofli?
> >
> > Na mój gust stanowczo przesadziłeś z dosmaczaniem. Typowe dla
> > początkujących, mija z czasem.
> >
> > Władysław
>
> Tylko po to napisales ten post???????
Tu jest lista dyskusyjna. tu się wysła posty i dyskutije o tym, co w
nich napisane.
> Żeby pokazac, że już nie jesteś początkujacym ??????
Żeby pomóc.
> > Kazdy Twój post to krytyka.. ..
Tak? Każdy z pięciu tysięcy z okładem, jakie tu wysłałem?
> Czy sprawia Ci przyjemność pokazywania "młodszym" - "kto tu jest
> najmądrzejszy"?
>
> Wiesz co, nie lubię pyskówek i nie biorę w nich udziału ...
> i nie jestem poczatkująca w kuchni....
> i wczoraj na obiad zrobiam tradycyjnego schaboszczaka (dzieci prosiły)
> do tego ziemniaki "po staremu" i zieloną sałatę ze śmietaną.
> (ziemniaków nikt nie ruszył bo "niesmaczne", kotlet zjedzony do połowy,
> sałate musiałam "dorabiać' )
Musisz najwyraźniej lepiej wychować dzieci.
Władysław
|