Data: 2000-11-06 20:54:17
Temat: Re: ser
Od: s...@b...nih.gov (Agnieszka Szalewska-Palasz)
Pokaż wszystkie nagłówki
At 09:18 PM 11/6/00 +0100, you wrote:
>ja nie mroże białego bo po rozmrożeniu jest strasznie wodnisty. I osobiscie
>uważam że jest do bani.
>
>pozdr
>
>Popi
a ja mrozilam bialy serek (taki zapakowany prozniowo w folie) i pozniej
zroblam z niego sernik. I byl swietny.
takoz taki twarozek z bialego sera, smietany,rzodkiewki i innych smieci,
wyszedl pieknie. Moze zalezy od gatunku sera?
Ja nie mialam wielkiego wyboru wedle mrozenia, jesli chcialam miec sernik
na swieta, do polskiego sklepu z dobrym serkiem troche mam daleko;-))
A co do zoltego, to rzeczywiscie zalezy od garunku, niektore robia sie
strasznie kruche po rozmrozeniu, i nadaja sie tylko do zapiekania\
Agnieszka
--
Archiwum grupy dyskusyjnej pl.rec.kuchnia
http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|