Data: 2005-02-26 18:50:18
Temat: Re: ser camembert a plesn
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le samedi 26 février 2005 ŕ 19:31:38, vous écriviez :
> Użytkownik "stchupack" <s...@K...vp.pl> napisał w wiadomości
> news:cvqcum$fsn$1@nemesis.news.tpi.pl...
>> Wiem że to głupie... ale czy "nowa" pleśń która urośnie mi na tym serze
>> w miejscu w którym był krojony, po jakimś czasie leżakowania w lodówce,
>> również jest jadalna, czy należy wywalić ten ser?
>>
> nie jest jadalna, trzeba odkroić
Jest, jest : akurat w przypadku serow jest to wyjatek ktory potwierdza
regule, plesn ktora sie tworzy jest tym samym grzybkiem ktory istnieje
juz na serze.
Ewcia
--
Niesz
|