| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!nntp1.phx1.gblx.net!nntp.gblx.net!nntp.gblx.net!newsfeed.news 2me.com!feed3.newsreader.com!newsreader.com!ngpeer.news.aol.com!audrey-m1.news. aol.com!not-for-mail Lines: 12 X-Admin: n...@a...com From: l...@a...com (Lilibell555) Newsgroups: pl.rec.kuchnia Date: 10 Nov 2002 05:28:44 GMT References: <aqjv1f$rku$1@news.gazeta.pl> Organization: AOL http://www.aol.com Subject: Re: sernik opadniety Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1 Content-Transfer-Encoding: 8bit Message-ID: <2...@m...aol.com> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:133943 Ukryj nagłówki >Mnie zawsze się robi zakalec, kiedy użyję Brauna. Masa serowa robi się | |
Zobacz także