Data: 2002-11-09 21:34:39
Temat: Re: sernik opadniety
Od: "m" <m...@N...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Winnie <l...@p...onet.pl> napisał(a):
> ciekawe czy ktos zrozumie moj maly problem: sernik mi opadl.... taki fajny
> ze zbita smietana i bialkami, mial byc super puszysty a on sobie upadl na
> duchu... wiecie moze czemu go to spotkalo?
Jeśli ręcznie sera w makutrze w pocie czoła nie ucierałaś, to mogło go to
spotkać:))
Mnie zawsze się robi zakalec, kiedy użyję Brauna. Masa serowa robi się
puszysta, napompowana powietrzem, pięknie rośnie w piekarniku, i klap...
A poważnie, użyj maszynki do mięsa. Nie można wbijać do pieczonej masy
serowej za dużo powietrza.
Może jednak przyczyna była inna?
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|