Data: 2001-01-21 16:28:42
Temat: Re: sery plesniowe
Od: "Katarzyna Pytkowska" <k...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Michal <m...@e...net.pl> w wiadomooci do grup dyskusyjnych
napisał:3...@e...net.pl...
> A ja mam pytanko, czy ktos moze posiada jakis oryginalny przepis
> wykorzystujacy sery plesniowe.
> Osobiscie uwielbiam takie sery, czy to bez zadnych dodatkow, czy tez z
> buleczka czy tez w innych zestawieniach.
> Dziekuje,
> Michal
przepis na zagospodarowanie serow plesniowych "miekkich"
ser (w calosci, grubych plastrach lub kawalkach) owija sie ciastem
francuskim, dokladnie sklejajac krawedzie. Zawiniety laduje sie do
piekarnika i trzyma tam do zezlocenia ciasta.
Ja spozywam takowy z zielona salata albo posypany mielonym kminkiem.
smacznego
Kaklucha
|