« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!newsfeed.gazeta .pl!news.internetia.pl!skynet.be!skynet.be!newsfeed00.sul.t-online.de!newsfeed0 1.sul.t-online.de!t-online.de!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news. tpi.pl!not-for-mail From: "Ewa Pawliszyn" <e...@b...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: sfermentowana nalewka? Date: Mon, 25 Aug 2003 17:13:40 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 18 Message-ID: <bid94n$13r$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <bid86b$utu$1@szmaragd.futuro.pl> NNTP-Posting-Host: wk210.internetdsl.tpnet.pl X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1061824471 1147 80.55.192.210 (25 Aug 2003 15:14:31 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 25 Aug 2003 15:14:31 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:171173 Ukryj nagłówki Nie powinnas używac wisni z kompotu,sprubój wlać kilka łyżek rumu i |
Zobacz także