Data: 2006-06-06 16:43:41
Temat: Re: sledzie smaczne
Od: "czeremcha " <c...@N...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
MadDeser <prosiaczek@gm_wytnij_ail.com> napisał(a):
> No właśnie, to jakaś tragedia z tymi słodzikami dodawanymi do
> wszystkiego, gdzie tylko można tym świństwem zastąpić cukier.
Produkty słodzone cukrem łatwiej fermentują? Szybciej się psują?
> Nie wiem, jak Wy ale ja wyczuwam słodzik dosyć mocno i bardzo
> mi jego smak przeszkadza. O ile np. w śledziach jeszcze mogę znieść
> to w napojach wywołuje u mnie mdłości.
Tez się dziwię, że te sztucznie słodzone są z reguły o wiele, wiele bardziej
słodkie, niż "cukrowane".
Ania
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|