| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ot-for-mail From: "Beata" <b...@h...torun.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: slimaki Date: Fri, 20 Jul 2001 15:41:18 +0200 Organization: TORMAN Lines: 7 Message-ID: <9j9cao$nvq$1@flis.man.torun.pl> References: <9j943b$f70$1@flis.man.torun.pl> <3...@r...fm> NNTP-Posting-Host: a.hossa.torun.pl X-Trace: flis.man.torun.pl 995636376 24570 212.160.250.6 (20 Jul 2001 13:39:36 GMT) X-Complaints-To: u...@m...torun.pl NNTP-Posting-Date: 20 Jul 2001 13:39:36 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:59194 Ukryj nagłówki dobrze ze nie napisalam jak sie przygotowuje cielecine albo wieprzowine - od | |
Zobacz także