Data: 2002-05-07 10:28:17
Temat: Re: smakolyk z francuskiej grupy kuchennej (P)-latwy
Od: AgataW <a...@g...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Mapet\(ka\)" <l...@w...pl> wrote:
>czyli konsystencja ma to przypominac tzw "kryzysowki" z platkow owsianych?
>Takie geste ma byc, tak? A w ogole to glownie chodzilo mi o to, czy swiezy
>kokos ma znaczaco inny smak niz wiorki i czy mozna dac wiorki bez obawy, ze
>wyjdzie nam jakies nie wiadomo co smakowo.
..niesmaczne nie moze wyjsc.....kazdy produkt oddzielnie jest
smaczny.....swiezy kokos jest "mokry" i mam wrazenie, ze
bardziej oleisty....generalnie jednak nie sadze Mapetko, ze popelnisz
wileki blad dodajac wiorki torebkowe....
a jesli chodzi o gestosc....coz.....troche geste powinno
byc...(szukamy ochotnika, co na bazie tych proporcji wykona i powie
jak mocno geste wychodzi.......:)
Mapecie- zaryzykuj............:)!
agataW.
|