Data: 2005-09-26 06:26:20
Temat: Re: smalec-jak zrobic dobry
Od: "Kondziorek" <p...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
>
> > Zaraz !!!! a majeranek ?? a czosnyczek ??
> > Ja osobiscie dodaje 9zaleznie od upodoban) 1/4 sloniny wedzonej .. a
> czasem
> > tyz boczku
> > ake majeranek i czosnyczek to obowiazkowo !!
>
> Majeranku nie daję, bo mi zaczyna zalatywać gęsim smalcem, a toż
> wolałbym się obwiesić lubo przez okna skakać, niż to wąchać, a czosnek
> na surowo do smalcu potem kroję, jak już jeść zamierzam :)
>
> Pzdr
> Paweł
>
>
Jak dla mnie smalczyk gesi jest suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper
ale fakt ze to sprawa gustu
a czosnyczek .. dodaje "pod koniec" topienia ..
A .. i bialy pieprz jeszcze ale to juz niekoniecznie
pozdrawiam
Kondziorek
|