Data: 2002-10-02 10:12:43
Temat: Re: smalec pytanko
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Wkn" <w...@w...pl> napisał w wiadomości
news:anegcs$jo7$1@news.tpi.pl...
> czesc
>
> powiedzcie mi, czy to prawda, co uslyszalam o smalcu. Od pewnego czasu za
> chiny ludowe nie moge zrobic smalcu, ktory porzadnie zastyga. Jest tak
samo
> smaczny, ale troche miekki, mimo ze stoi w lodowce.
> No i uslyszalam od znajomej, ze to wina smalcu, ze jej tacie, ktory robi
> smalec od kilkunastu lat tez wychodzi taki miekkawy. To o co tu tak
naprawde
> chodzi???
A może zaczęłaś dawać za dużo dodatków, typu cebula, jabłko - znaczy
mokrych i nie ma jak zastygnąć...
Mi zastyga.
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|