Data: 2004-05-29 13:10:03
Temat: Re: śmierdzące mięso ;-(
Od: "DuzyMis" <d...@a...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Medea" <e...@p...fm> napisał w wiadomości
news:c9a1ab$co7$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Kupiłam udo z indyka wczoraj. Dzisiaj chciałam je przyrządzić, ale
niestety
> musiałam wyrzucić, bo strasznie śmierdziało. Czy udo ma prawo zepsuć się w
> lodówce przez noc, czy po prostu wcisnęli mi jakieś świństwo? Dodam, że
było
> strasznie przekrwione w środku, co odkryłam niestety dopiero dziś. Chyba
> przestanę kupować w tym sklepie. Narażają mi się już od jakiegoś czasu - a
> jest to sklep firmowy dużych zakładów mięsnych - ręce opadają, już nie
wiem
> gdzie kupować:-(
> Ewa
>
Mnie się jeszcze nie zdażyło żeby świerze mięso zepsuło się w lodówce po
jednej nocy.
Twoje musiało "napocząć" się już w sklepie :-(. Mięso najszybciej psuje się
przy kości.
Krew w środku też pewnie wspomogła rozpoczęty już proces, który doprowadził
do tak smutnego końca :-(
Pozdrowienia
Duży Miś
|