Data: 2004-10-16 10:57:22
Temat: Re: smietana do zapiekanek
Od: Tatiana <yennefer12*antyspam*@go2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 16 Oct 2004 11:03:30 +0200, Waćpanna lub Waćpan *Theli*, w
wiadomości news:<news:ckqo4h$bqn$1@sunflower.man.poznan.pl> zawarł, co
następuje:
> Witajcie,
> jaka smietane najlepiej uzywac do zapiekanek (zwlaszcza makaronowych)?
> Slodka jest czesto za rzadka, a z kwasnej robi sie twarozek.
> Czy zwracac uwage na procenty czy raczej na kwasnosc/slodkosc?
ja używam kwaśnej 18tki w którą zawsze wbełtuję jajko, żeby mi to było ładne
i spoiste
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"Wbrew obiegowej opinii langusta żywi się wyłącznie owocami morza,
choć gdyby mogła - jadłaby dżem."
|