Data: 2006-04-24 20:12:50
Temat: Re: soczewica, ser pleśniowy lazur
Od: "Sowa" <m...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Marek W."
<U...@U...o.cUz.t.aU.UnosUpamU.UonUetU
.UplU> napisał w
wiadomości news:e2j970$ete$1@news.lublin.pl...
> Oj ziemniak tylko po to zeby farsz miał bardziej zwarta konsystencje :))
? Ale to po zmieleniu ma bardzo zwartą konsystencję. Nawet za bardzo,
zdarzało mi się rozcieńczać wodą.
Może właśnie wręcz przeciwnie, żeby konsystencja była lżejsza?
Chyba spróbuję z ziemniakiem następnym razem i sprawdzę jak będzie.
> ale na dobra sprawe to wystarczy soczewica, cebulka przysmazona, duuuzo
> pieprzu,
> i jest pyycha :))
Tak :-)
I jeszcze ciasto pierogowe półrazowe z dodatkiem mąki orkiszowej. Mniam.
--
Edyta Czyż
>>Sowa<<
// varium et mutabile semper femina // Wergiliusz
|