Data: 2006-01-15 16:06:50
Temat: Re: sos czosnkowy
Od: "Czlowiek" <m...@o...mm.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
no tak z grubsza, niektorzy dodaja majonezu ale ja ogolnie go nieznosze.
Użytkownik "mich" <m...@p...com> napisał w wiadomości
news:dqdor7$135b$1@news.mm.pl...
>
> "Grupa" <m...@o...mm.pl> wrote in message
> news:dqdlgu$20re$1@news.mm.pl...
>> ja polecilbym moim zdaniem lepszy przepis, zwlaszcza do gyrosa.
>> Jogurt naturalny, pieprz cayanne, sol, pieprz czarny mielony, koper, 2
>> swieze srednie ogorki, 6-7 zabkow czosnku.
>> ogorki zetrzec, odsaczyc, dolac jogurt, przyprawic, posiekac koper,
> wycisnac
>> z 6 duzych zabkow czosnku i tyle.
>>
>
> No... to jest z grubsza tzatiki po prostu :)
> Do różnych mięs grilowanych, pieczonych itp
>
|