Data: 2002-07-05 12:45:10
Temat: Re: sos do spaghetti - bolognese classic [P]
Od: "turecky" <t...@N...poczta.gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> napisał(a):
>
> no tak..a watrobiano nie zalatuje to cos?
nie zalatuje absolutnie; gwarantuje.
> poza tym mam obiekcje co do autentycznosci....gdzie jest
> Wladyslaw??? pomidory z puszki?????????????????
Nawet w Italii nie zawsze świeci słońce. Pomidory z puszki są w powszechnymm
użyciu. Puszkowe są bardzo dobre i zdecydowanie bardzie aromatyczne i
smakowite. Ta sama masa pomidorów z puszki daje więcej smaku niż świeżych.
Pomidory z puszki nie łamią kanonu.
turecky
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|