Data: 2003-09-08 11:02:47
Temat: Re: sos mietowy
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 8 Sep 2003 10:58:39 +0200, "GoniaP"
<b...@g...pl.nospam> wrote:
>Witam wszystkich
>
>Dostalam niedawno od kolezanki sos mietowy. Przywizla go z Anglii. Jest to
>sos "ready to serve". Produkowany przez Tesco.
>Jeszcze go nie otwieralam, ale jest gesty od miety. Zupelnie nie wiem, co z
>nim zrobic. Do czego to dodac? Jak to jest? Nie jestem jakos specjalnie
>wielbicielka miety... ale moze mi zasmakuje. Moze to dobre bedzie z jakims
>alkoholem? Moze do deserow, albo do jakich?
>Macie moze jakies pomysly? Albo sprawdzone przepisy?
>
>Pozdrawiam
>Gosia
>
bedzie on wytrawny (w przeciwienstwie do "slodki"), wiec do
deserow zupelnie nie, poza tym to jest meita posolona, poslodzona
z dodanym octem. jada sie z jagniecina, ktora tradycyjnie jest
dosc tlusta, wiec ja, nie jadajaca jagnieciny, jem z wieprzowina,
tez tlustsza z natury...ja osobiscie bardzo lubie i sos i
galaretke mietowa do miesa - dodaje perwersyjnie na kanapke z
czyms wieprzowym, ale musze uwazac, bo skapuje
trys
K.T. - starannie opakowana
|