Data: 2005-07-11 10:32:37
Temat: Re: sos serowy
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 11 Jul 2005 08:33:36 +0200, "maciej debski"
<mac@not_for_spammers.tv> wrote:
>
>U?ytkownik "tomasoburkaso" napisa?...
>> No tak cheddarek, cholera, 70 za killogram. Chyba uruchomi? produkcj?
>> cheddarka w piwnicy. Albo prawdziwego Cheddara zabójcy.
>
>jesli masz dost?p - poszukaj w Tesco na polce z pakowanymi serami.
>bywa tam cheddar firmowany przez tesco - ok 21 pln za kg.
>nie jest to Cheddar tylko cheddar, ale IMO wart tych pieni?dzy.
>
>mac.
>
Cheddar przez duze "C" to jest tylko stamtad, cala reszta to
cheddar...
Pierz
K.T. - starannie opakowana
|