Data: 2005-06-15 13:08:45
Temat: Re: steki z rekina
Od: "ktabaczynski" <k...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Gośka z Lublina" <g...@w...pl> napisał w wiadomości
news:d8p717$sam$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Sławek SWP" <s...@w...pl> napisał w
> wiadomości news:d8oj5v$97p$1@nemesis.news.tpi.pl...
>> W: news:d8n7id$jft$1@nemesis.news.tpi.pl
>> Podłączę się do pytania. Próbowałem dwa razy po prostu usmażyć (tylko sól
> i
>> pieprz), wyszły gumowate!
>
> Pociesz się, że nie tylko Tobie :(
> Pozdrowienia z Lublina - Gośka
Cześć!
Kilka dni temu kupiłem wędzonego rekina,
w całości, tak około 30 cm, też był gumowaty.
Ale smaczny. Może tak ma być?
Pozdrowienia. Krzysztof.
|