Data: 2005-06-15 17:11:57
Temat: Re: steki z rekina
Od: "Alko" <N...@X...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "ktabaczynski" <k...@w...pl> napisał w wiadomości
news:d8p98u$7na$1@inews.gazeta.pl...
>
> Użytkownik "Gośka z Lublina" <g...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:d8p717$sam$1@nemesis.news.tpi.pl...
> >
> > Użytkownik "Sławek SWP" <s...@w...pl> napisał w
> > wiadomości news:d8oj5v$97p$1@nemesis.news.tpi.pl...
> >> W: news:d8n7id$jft$1@nemesis.news.tpi.pl
> >> Podłączę się do pytania. Próbowałem dwa razy po prostu usmażyć (tylko
sól
> > i
> >> pieprz), wyszły gumowate!
> >
> > Pociesz się, że nie tylko Tobie :(
> > Pozdrowienia z Lublina - Gośka
>
> Cześć!
>
> Kilka dni temu kupiłem wędzonego rekina,
> w całości, tak około 30 cm, też był gumowaty.
> Ale smaczny. Może tak ma być?
jadłem w BG w knajpie, kilka razy, fantastyczne i wogóle nie gumowte wręcz
przeciwnie, więc chyba nie za bardzo o to chodzi
|