Data: 2001-02-07 10:04:09
Temat: Re: suflet
Od: g...@o...pl-NOSPAM (Grzegorz Janoszka)
Pokaż wszystkie nagłówki
Nawiązując do postu z Wed, 7 Feb 2001 10:37:05 +0100 autorstwa Agnes (a...@k...pl):
: > Klasyczne dodatki to ser, duszone ma masle puree ze szpinaku, puree z
: > mozgu wolowego, puree z watrobek drobiowych etc. etc.
: Najbardziej spodobal mi sie wariant puree z mozgu wolowego... mniam :-/
Heheh, w Meksyku spodobała nam się nazwa "taco de caveza" (albo jakoś
podobnie), dopiero potem się dowiedzieliśmy, co tam dają...
Dla nieznających hiszpańskiego - caveza to głowa.
--
Grzegorz Janoszka
Na newsy piszę całkowicie prywatnie.
Gdy mi odpowiadasz, wytnij "-NOSPAM" z adresu.
Nie pluj nigdy do studni - może jeszcze przyjdzie Ci pić z niej wodę...
|