| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!lublin.pl!news.onet. pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "waldek" <x...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: surówka z białej kapusty Date: Mon, 27 Jan 2003 12:59:30 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 12 Message-ID: <b1372o$mqp$1@news.tpi.pl> References: <b11pgk$8ou$1@srv.cyf-kr.edu.pl> <021501c2c591$2c74d820$7a94573e@home68z1dftw81> NNTP-Posting-Host: alpha.ckp.pl X-Trace: news.tpi.pl 1043668889 23385 212.160.198.2 (27 Jan 2003 12:01:29 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 27 Jan 2003 12:01:29 +0000 (UTC) X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4807.1700 X-MSMail-Priority: Normal X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4807.1700 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:144352 Ukryj nagłówki > wymieszac duszac skladniki lapka - kapusta musi bowiem puscic sok | |
Zobacz także