| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.atman.pl!newsfe ed.gazeta.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Jola S" <j...@e...com.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: surówka z białej kapusty Date: Mon, 27 Jan 2003 13:13:59 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 23 Message-ID: <b137rh$1en$1@news.tpi.pl> References: <b11pgk$8ou$1@srv.cyf-kr.edu.pl> <b12vem$sih$1@news.tpi.pl> <b137ia$nmp$1@srv.cyf-kr.edu.pl> NNTP-Posting-Host: pi146.lodz.sdi.tpnet.pl X-Trace: news.tpi.pl 1043669684 1495 80.49.42.146 (27 Jan 2003 12:14:44 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 27 Jan 2003 12:14:44 +0000 (UTC) X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106 X-MSMail-Priority: Normal X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:144364 Ukryj nagłówki Soli do smaku (nie za dużo),cukru ze 2 łyżeczki od herbaty a kwasku na | |
Zobacz także