| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "ostry" <o...@e...com.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: surówka z białej kapusty Date: Thu, 20 Mar 2003 14:37:06 +0100 Organization: TORMAN Lines: 9 Message-ID: <b5cg7j$20u$1@flis.man.torun.pl> References: <b589hi$d9j$1@inews.gazeta.pl> <b59ffn$ml6$1@atlantis.news.tpi.pl> <b5cfvd$bv2$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: 158.75.50.2 X-Trace: flis.man.torun.pl 1048167475 2078 158.75.50.2 (20 Mar 2003 13:37:55 GMT) X-Complaints-To: u...@m...torun.pl NNTP-Posting-Date: 20 Mar 2003 13:37:55 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2720.3000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:150051 Ukryj nagłówki No jak już zaznaczyłem mój tata szatkuje wyjatkowo drobniutko 2 mm około. | |
Zobacz także