Data: 2003-09-30 14:02:32
Temat: Re: surówka z czerwonej kapusty, pytanie
Od: "Magdalena" <m...@a...pw.edu.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
O to mi właśnie chodziło, czyli jednak dobrze mi się wydawało, że się
powinno obgotować. Ja dodam jeszcze ogórki kiszone. ;-))
"Yenefer" <y...@w...pl> wrote in message
news:blbtlb$bov$1@news.onet.pl...
> Ja robie to tak ze najpierw szatkuje a potem obgotowuje w osolonej wodzie
az
> bedzie taka by sie dalo ja pogryzc :). Potem tylko dodaje jablka, cebule,
> gozdziki, oliwe, sok z cytryny, pieprz i jeszcze ew. sol. Nie wiem czy tak
> powinno sie robic ale wychodzi calkiem niezla :) Pozdrawiam
> Yenefer
> Użytkownik "Magdalena" <m...@a...pw.edu.pl> napisał w wiadomości
> news:blbmvd$grv$1@SunSITE.icm.edu.pl...
> > Robiąc surówkę z czerwonej kapusty należy kapustę trochę obgotować po
> > poszatkowaniu czy raczej posolić? ( hmmm nie używamy raczej soli) Jakie
sa
> > wasze doswiadczenia?
> > Magda
> >
> >
>
>
|