Data: 2005-11-04 19:57:36
Temat: Re: suszona kielbasa
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Fri, 4 Nov 2005 19:59:11 -0000, "Hanna Burdon"
<b...@p...onet.pl> wrote:
>In news:3t16kgFq5db1U2@uni-berlin.de, Waldemar Krzok wrote:
>> szynka parme?ska (wed?ug norm unijnych) musi by? robiona w Parmie.
>
>Zdaje si?, ?e ostatnio zregionalizowali te? fet?. To ja tylko czekam, a? z
>angielskich sklepów zniknie "York Feta". :-) Angielski parmezan ju?
>zmieni? nazw? na "Italian Cheese". :-)
>
>Hania
teraz w nappieciu czekamy na zmiane nazwy chocolate na vegelate,
bo ma za malo kakao
Pierz
K.T. - starannie opakowana
|